Vespan är såld

Vespan är såld

Som jag var inne på i mitt tidigare inlägg Ett Monster har landat så har Vespan blivit lite överflödig. En stor Vespa är ju lite som en motorcykel, men kanske lite sämre på allt förutom att vara smidig (vilket iofs inte skall underskattas). Då jag primärt använder tvåhjulingarna till att åka till och från jobbet med så konkurrerar de dessutom om min uppmärksamhet. Det blir helt enkelt för lite nöjesåkning för att behålla bägge.

Tiden med Vespan

Så hur var tiden med Vespan då? Mycket bra! Den krånglade aldrig, var skitsnygg och dessutom hyfsat rapp med ett gott ljud. Efter att ha börjat köra Monster så tycker man såklart att Vespan inte är riktigt lika stabil och lättbromsad, men å andra sidan var den grym i trång trafik.

En sak som jag saknar lite nu är de packmöjligheter som Vespor erbjöd. Med Monstret måste jag ha ryggsäck om jag ska få med mig något. Med andra ord är det inte riktigt lika lätt att åka förbi affären och handla på vägen hem.

Nåväl, jag hoppas nya ägaren kommer att njuta av den lika mycket som jag gjorde under de 200 mil jag körde den 🙂

Kommentera