Nästan vår nu!

Nästan vår nu!

Vår! Eller?

Nu har äntligen april kommit, och då har det blivit dags för 911an att titta fram. Efter att ha legat i dvala (både jag och bilen) sedan i november så känns det rätt bra att ta fram vagnen nu.

Som vanligt luktade den riktigt, riktigt gott inuti med sitt helläder. För er där ute som funderar på en Porsche, välj helläder! Det är kanske ett av de bästa tillvalen för att få till den där riktigt lyxiga känslan.

För övrigt så funkade allting precis som det skulle. Bilen startade upp utan tveksamheter och det fanns inte någon tillstymmelse till “tillplattade däck”. All elektronik och mekanik var precis lika alerta som i höstas. En lite lustig sak var dock att klockan fortfarande gick på vintertid! Men efter att ha klickat i och ur checkboxen för “justering av sommartid/vintertid”, så ställde den om sig snällt.

Kommande fix

Självklart har bilen blivit dammig under vinterns garagevistelse. Till följd av det så kommer helgen att bestå av puts och fix en masse. Jag vill ju ha bilen konstant skall se ut som ny, så jag har ju att göra… Förutom det så funderar jag på att göra en vårservice hos närmaste Porschecenter. Det är inte fel att ha nya filter och oljor inför kommande bankörningar.

Nä, nu har jag inte mer tid att skriva, måste nämligen ut en sväng. Igen.

Kommentera